Sailingteam Cuba Libre
provides
exposure!

Zeilteam Cuba Libre doet dit jaar weer mee aan de ZeeZeilRace 2010 (ZZR 2010), van 24 april t/m 1 mei. Cuba Libre biedt uw organisatie de mogelijkheid om te participeren in dit project als sponsor. Naast de ruim tweehonderd deelnemers zal de ZZR 2010 de nodige aandacht krijgen van de lokale bevolking en de diverse media in Nederland die dit evenement zullen verslaan. Dit biedt unieke mogelijkheden voor het promoten van uw organisatie en/of merknaam.

 Evenement: De ZZR 2010 vindt dit jaar plaats in Griekenland, vanuit de mooie stad Athene. Eén hele week staat elke haven die Cuba Libre aandoet in het teken van de ZZR 2010. Een groot evenement op een azuurblauwe zee met uitzicht op palmwitte stranden. Onder de ruim tweehonderd deelnemers bevinden zich voornamelijk Nederlandse studenten. Dit evenement kan vergeleken worden met de Heineken Regatta voor studenten. Meer informatie over de ZZR 2010 vindt u op www.zeezeilrace.nl.

Maak promotie voor uw naam!

Profiteer van deze unieke kans!

Mediacoverage: Elk deelnemend zeilteam heeft een grote achterban die de ZZR 2010 op afstand zal volgen. Dagelijks, meermaals, vanaf locatie een verslag van de vorderingen met beeldmateriaal. Cuba Libre biedt deze dagelijkse updates aan via onze website; cubalibre.zeezeilen.net.

Terug in Nederland zullen diverse artikelen verschijnen in de media, zowel via bladen als wel online. Verschillende media doen dan ook uitgebreid verslag van de ZZR 2010. Op de Cuba Libre website wordt het team, de activiteiten, prestaties en namen van sponsoren vermeld (cubalibre.zeezeilen.net). Voorafgaande aan de ZZR 2010 heeft Cuba Libre diverse trainingsweekenden gepland waaronder 19 t/m 21 maart in Yerseke (Zeeland).

 Het Cuba Libre team

The teamDe passie voor het zeilen en de teamspirit, ontstaan vanuit vriendschap, heeft het Cuba Libre team zich ten doel gesteld om een opvallende verschijning te zijn in de zeilwereld. Gedreven zeilers en zeilsters met jaren race-ervaring in verschillende klassen, zowel in het binnen- en buitenland. In de ZZR 2010 wordt er met een Bavaria 46 gevaren. Onder leiding van een ervaren wedstrijdschipper (ZZR 2002, 2003, 2004 & Heineken Regatta 2008) gaat het Cuba Libre team voor een topklassering. Het team Cuba Libre verstopt zich s’avonds niet in de boot, wij trekken erop uit om ons kenbaar te maken in onze witte pakken bij andere teams, organisatie en het lokale publiek. De eerste avond organiseert Cuba Libre een spetterend openingsfeest in de lokale bar Ostria aan het Alimos strand. Deze nevenactiviteiten is de charme en uitstraling die het team uitstraalt naar andere teams.

                                                                                                        

Uw naam dagelijks in beeld

In binnen- en buitenland


Voor informatie kunt u contact opnemen met dhr. W. de Visser via e-mail cubalibre at zeezeilen.net